Vizyon

Vizyon

Havalimanları Ulaştırma Çalışanları Derneği Havacılığa gönül veren Şoför ve İş Makinesi Sürücülerini  hiç bir ayrım gözetmeksizin tek bir çatı altında toplayarak  araştırmaları, projeleri ve etkinlikleri ile emin adımlarla ivme kazanarak büyümekte olan Türk Havacılığı’na ulusal çapta  ve Uluslararası Havacılık Alanında  katkı  sağlamak ve değer katmak üzere faaliyetlerde bulunmaktadır.

Yıllardır ülkemizde özverili ve fedakar şekilde hizmet veren emektar meslektaşlarımızın yaşam koşulları ile birlikte mesleki haklarının da ileriye taşınması amacıyla kurulmuştur.

Kalite, mesleki uzmanlık, ileri teknoloji ve bilişim teknolojileri kullanımı, şeffaflık, güvenilirlik, emniyet, çevreye ve insana duyarlılık, gelişime açıklık ilkelerini temel alan bir yaklaşım benimseyerek havaalanı işletmeciliği hizmetlerinin uluslararası standartlarda sağlanması amacıyla ortaya konan tüm çalışmalarda; Yedi gün, yirmi dört saat, resmi tatil, bayram demeden büyük bir fedakarlık ve özveriyle ülkemizin dört bir yanında bulunan Havalimanlarında görev yapan tüm Şoför ve İş Makinesi Sürücüsü personelinin DHMİ Genel Müdürlüğü vizyonu paralelinde Türkiye Havacılığının gelişmesine katkı sağlayarak kaliteli, güvenilir, konforlu hizmet verilmesinde her zaman pay sahibi olmaktır.