• TÜRK ULAŞIM SEN GENEL BAŞKANI MUSTAFA NURULLAH ALBAYRAK BEYEFENDİYE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDUK

26.03.2018 tarihinde HAVELTED, ARFF Derneği, HAVATED, SİHAGÜVDER ve HAVAULAŞDER Genel Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından Türk Ulaşım Sendikasına ziyarette bulunulup, göreve yeni başlayan Sayın Başkan Mustafa Nurullah ALBAYRAK ve yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile tanışma ve istişare toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Sıcak bir ortamda geçen toplantıda başta Havacılık Tazminatında yaşanan adaletsizlik olmak üzere, DHMİ’de görev yapan çalışanların sorunları ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunularak, sorunların çözümü konusunda yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulunulmuştur. Özellikle havacılık tazminatı konusunda Sayın Başkana hazırlanan bir dosya sunulmuş olup, konunun takipçisi olacağı, gidilebilecek en yetkili makama kadar gidileceği yönünde gerekli desteği vereceğinin sözü alınmıştır.

Dernekler platformu olarak 5 Dernek Yönetimi Türk Ulaşım Sendikası Başkanı Mustafa Nurullah Albayrak Beyi makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledik Havacılık tazminatın daki sıkıntılarımızı ve taleplerimizi ilettik. Sayın Başkana ve Yönetim kuruluna göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bu konu hakkında diğer sendikalar ilede görüşmeler yapacağız.

Yorum Yap